Yorumlar

Yorumlar
Mustafa Tamer Kesen7 Aralık 2018

Almış olduğum bal bugün 07.12.2018 tarihinde elime geçti. Ćok memnun kaldık. Teşekkür ederiz. Başarılarınızın artarak devam etmesi dileğiyle.

mehmet sümbül19 Kasım 2018

ürünleriniz güzel ama miktarları çok az.mesela ben arı sütü bal polen karışımı kullanıyoruz ailece.ama 15 günde bitiyor.şu ürünleri 500 gr veya 1 kiloluk yaparsanız aile boyu rahat rahat tüketebiliriz

sinan afşar16 Kasım 2018

ürünler gerçekten kaliteli ve doğal çevreme tavsiye ediyorum , ayrıca çok ilgililer siparis verdikten sonra bir ürün için fazladan bilgi vermek amaçlı aradılar sağolsunlar , bu hafta 200TL üzeri siparişlere krem bal promosyonu olduğu için o kadar vermiştim , herkese küçük jestler yaptığınızı okuyorum , bana krem bal hediyemiz demişsiniz , pek sürpriz olmadı , artık bidahakine:)

Selva Kiraz10 Ekim 2018

İkinci kez sipariş verdim. Hızlı gönderim için çok teşekkür ederim.

Ömer Faruk AKSOY6 Ekim 2018

Keçiboynuzu özü ve polifloralı bal aldım. İkisi de çok güzel. Özlemişim bu bal tadını :) Kaşık kaşık yiyemiyorsunuz ama balı. Çok tatlı geliyor :)

burhan türker14 Eylül 2018

süper hızlı ve güvenli gönderi müthiş tat ve lezzet teşekürler eğricayır

oğuz tekel14 Eylül 2018

Ankarada memurum ve stresli bir işim var. eşimle birlikte çocuk için tedavi görüyoruz. bu süreçte aldığım propolis polen ve balın faydasını gördükten sonra şampuan ve diş macunuda almaya karar verdik ve düzenli olarak 4aydır eğriçayırdan alıyoruz bunları. arada sürpriz hediye ve kargodaki nizam harika. inanın bal sevmeyen biri olarak bana balı sevdiren tek yer eğriçayır. teşekkür ederiz :)

ABDULLAH YILDIRIM11 Eylül 2018

Ürünler gayet güzel güvende veriyor fakat yorumlarda bir çok hediye geldi yazanlar olmuş,heralde bu kadar kişiden bir tek bana hediye yollamadı eğriçayır iki siparişimdede hediye felan çıkmadı,ilginç :(

selva kiraz5 Eylül 2018

Ürünü bugün teslim aldım. çok teşekkür ederim tadı gerçekten harika.

Gökhan ÖZEK5 Eylül 2018

04.08.2018 tarihinde 3 adet propolis siparişi verdim ertesi gün elime ulaştı ben hayatımda böyle hizmet görmedim helali hoş olsun aldıkları paralar böyle iş yapanlara ayrıca gönderdikleri küçük hediye içinde eğriçayıra çok teşekkür ediyorum kesinlikle yakınlarıma tavsiye edeceğim bundan sonra alışverişler güvenin hizmetin adı eğriçayırdan

Toplam 88 adet yorum 9 sayfada gösterilmekte olup, 1. sayfayı görüntülemektesiniz.

1 2 3   ...   9 Sonraki 
Sizde Yorum Yazın