Facebook Pixel
×
DÜNYANIN EN İYİ BALI APIMONDIA 2019 MONTRÊAL - KANADA

“ Sınırlı üretim ve ailemizden miras arıcılık birikimimizle, 2500 rakımlı Eğriçayır yaylasında arıcılık yapıyoruz. ”

İletişim Formu Aydınlatma Metni

İLETİŞİM FORMU İLE İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Tanımlar

Kişisel Veri    : Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir.
Veri Sorumlusu: Kişisel verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumlu olan gerçek veya tüzel kişiyi ifade etmektedir.
Tedarikçi    : Mal veya hizmet satın alınan gerçek veya tüzel kişiyi ifade eder.
İş Ortağı    : İş faaliyetlerimizin yürütülmesi kapsamında, sözleşme bağı çerçevesinde belirli bir işin ifası amacıyla, ortaklık sağladığımız ekonomik ve hukuksal yönden bağımsız gerçek veya tüzel kişileri ifade eder.

  1. Veri Sorumlusu ve İrtibat Kişisi

    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) uyarınca; kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, tarafımıza göndermiş olduğunuz mesajın içeriğinde yer alabilecek bilgiler, pazarlama bilgileri, işlem güvenliği bilgisine ilişkin verileriniz; veri sorumlusu olarak Eğriçayır Balı/Çaylı Organik Tarım Limited Şirketi (“Şirket”) tarafından, detayları aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.


  2. Kişisel Verilerin Toplanmasına İlişkin Yöntemler

    Şirket tarafından veri sorumlusu sıfatı ile 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz ile sizlere kaliteli hizmetlerimizi sunmak ve bu çerçevede iş faaliyetlerimizi yürütmek noktasında uygulama imkânı bulan ilgili mevzuat, sözleşme, talep, dürüstlük kurallarına dayalı olarak ortaya çıkan ve icra edilen hukuki sebepler çerçevesindeaçık rızaya bağlı yazılı ya da elektronik yöntemlerle,internet sitesinde doldurduğunuz iletişim formu aracılığıyla, iletişim formunda yer alan ad-soyad, telefon, e-mail, adres vb. gibi kimlik ve iletişim bilgileriniz ile tarafımıza göndermiş olduğunuz mesajın içeriğinde yer alabilecek kişisel verileriniz toplanmaktadır.


  3. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

    İşbu iletişim formu kapsamında toplanan kişisel verileriniz; iletişim formuna konu talebinize bağlı olarak, ilettiğiniz mesajların değerlendirilmesi, taleplerinizin karşılanması, talebinizin oluşturulması, işlenmesi ve sonuçlandırılması, hizmetlerimize ilişkin bilgi taleplerinizin karşılanması, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, talep/şikâyetlerin takibi ve hizmet süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla sınırlı olarak işlenmektedir.


  4. Kişisel Verilerin Aktarılması

    Kişisel verileriniz; açık rızanız alınmak koşuluyla veya“ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” şartları dâhilinde; iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hukuken yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere aktarılmaktadır. Bununla birlikte kişisel verileriniz yurtdışında mukim iş ortaklarımıza, hukuken yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere; açık rızanız alınmak koşuluyla veya Kişisel Verileri Koruma Kurulunca açıklanacak yeterli korumanın bulunduğu/güvenilir ülkelerde yer alması koşuluyla açık rızanız aranmaksızın aktarılmaktadır.

    Yukarıda da belirtildiği üzere, Şirket, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya 6698 sayılı Kanun’da ve ilgili mevzuatta belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi; iş ortaklarımız, iş bağlantılarımız ve paydaşlarımız kullandığımız bilişim teknolojileri gereği, yurt içinde ya da yurtdışında bulunan sunucular ve bu sunucu desteğini veren firmalar ile fiziksel server ve/veya bulut hizmeti aldığımız yurt içi/yurt dışı kişi ve kurumlar, Şirketimiz adına veri işleyen, tedarikçiler, veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.


  5. Kaynak ve Hukuki Sebep

    Tarafınızdan; elektronik ortam, internet sitesi üzerinden yazılı veya sözlü veri aktarım yolu ile toplanan kişisel verileriniz; işbu metnin 3. maddesinde belirtilen amaçlarla sınırlı olarak ilgili kişinin haklarının ve menfaatlerinin korunması, iş ilişkisinin kurulması amacıyla size hak ve menfaatler sağlanması, Şirket içi faaliyetlerin sürdürülmesi ve geliştirilmesi ve mevzuattan doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesi için 6698 sayılı Kanun’un 5/2-f maddesinde belirtilen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve madde 5/1’de belirtilen açık rızanız bulunmasıhukuki sebeplerine dayanılarak toplanmakta ve işlenmektedir.  


  6. Başvuru Usul ve Esasları

    İlgili kişi olarak, 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin taleplerinizi https://www.egricayir.com/web adresimizde yer alan İlgili Kişi Başvuru Formu’nda yer alan usul ve esaslar doğrultusunda, ilgili formu doldurarak ve her halükarda Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ile öngörülen asgari koşulları sağlayan; cayliorganik@hs01.kep.trKEP adresimize göndereceğiniz ileti ile info@egricayir.come-mail adresimize sistemimizde kayıtlı e-posta adresinizle veya güvenli e-imzalı olarak ileteceğiniz ileti ile veya Yanıkses sok. No.5A Yenimahalle Bakırköy İstanbul adresimize yazılı olarak şahsen veya noter kanalı ile başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız başvuruyu Şirket olarak, talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak sonuçlandıracağız. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirket tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

    Şirket, yukarıda verilen bilgilerden hareketle ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir: 

    • Şirket’in kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,
    • İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,
    • Şirket’in yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncükişileri bilme,
    • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
    • Kanun’a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
    • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılanişlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
    • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
    • Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

    Görüş ve sorularınızla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

En Son İncelediğiniz Ürünler

Organik Çiçek Balı

Şahbaz Çaylı

Organik Çiçek Balı

450g

80,00 TL

Organik Çiçek Balı Ürününü Kovana EkleOrganik Çiçek Balı
Organik Propolis Damla Alkol Bazlı

Eğriçayır

Organik Propolis Damla Alkol Bazlı

2 x 20ml

120 TL  108,00 TL

Organik Propolis Damla Alkol Bazlı Ürününü Kovana EkleOrganik Propolis Damla Alkol Bazlı
Soğuk Sıkım - KategoriOrganik Keçiboynuzu Pekmezi

Eğriçayır

Organik Keçiboynuzu Pekmezi

800g

66,00 TL

Organik Keçiboynuzu Pekmezi Ürününü Kovana EkleOrganik Keçiboynuzu Pekmezi
Organik Arı Ekmeği

Eğriçayır

Organik Arı Ekmeği

100g

149,50 TL

Organik Arı Ekmeği Ürününü Kovana EkleOrganik Arı Ekmeği
Yeni Hasat Kategori ListelemeKARGO BEDAVAOrganik Karakovan Petek Bal

Eğriçayır

Organik Karakovan Petek Bal

1.4kg (Ahşap)

356,00 TL

Organik Karakovan Petek Bal Ürününü Kovana EkleOrganik Karakovan Petek Bal
Kudret Narı + Ham Bal

Eğriçayır

Kudret Narı + Ham Bal

240 gr

63,25 TL

Kudret Narı + Ham Bal Ürününü Kovana EkleKudret Narı + Ham Bal
Kara Mürver Ekstratı Vitamin C ve Çinko İçeren Sıvı Takviye Edici Gıda

Eğriçayır

Kara Mürver Ekstratı Vitamin C ve Çinko İçeren Sıvı Takviye Edici Gıda

120 ml

92,00 TL

Kara Mürver Ekstratı Vitamin C ve Çinko İçeren Sıvı Takviye Edici Gıda Ürününü Kovana EkleKara Mürver Ekstratı Vitamin C ve Çinko İçeren Sıvı Takviye Edici Gıda
KARGO BEDAVAOrganik Arı Sütü

Eğriçayır

Organik Arı Sütü

30g

280,00 TL

Organik Arı Sütü Ürününü Kovana EkleOrganik Arı Sütü
Organik Propolis Damla Su Bazlı

Eğriçayır

Organik Propolis Damla Su Bazlı

2 x 20ml

120 TL  108,00 TL

Organik Propolis Damla Su Bazlı Ürününü Kovana EkleOrganik Propolis Damla Su Bazlı
Yeni Hasat Kategori ListelemeKARGO BEDAVAOrganik Karakovan Petek Bal

Eğriçayır

Organik Karakovan Petek Bal

1.1kg

253,00 TL

Organik Karakovan Petek Bal Ürününü Kovana EkleOrganik Karakovan Petek Bal
KARGO BEDAVAOrganik Lavanta Balı

Eğriçayır

Organik Lavanta Balı

850g

250,00 TL

Organik Lavanta Balı Ürününü Kovana EkleOrganik Lavanta Balı
Lavanta Uçucu Yağı

Eğriçayır

Lavanta Uçucu Yağı

10 ml

49,90 TL

Lavanta Uçucu Yağı Ürününü Kovana EkleLavanta Uçucu Yağı
Organik Arı Sütü + Ham Bal + Polen + Propolis

Eğriçayır

Organik Arı Sütü + Ham Bal + Polen + Propolis

240g

105,00 TL

Organik Arı Sütü + Ham Bal + Polen + Propolis Ürününü Kovana EkleOrganik Arı Sütü + Ham Bal + Polen + Propolis
Organik Propolis Damla Su Bazlı

Eğriçayır

Organik Propolis Damla Su Bazlı

20ml

60,00 TL

Organik Propolis Damla Su Bazlı Ürününü Kovana EkleOrganik Propolis Damla Su Bazlı
İmmünplus Propolis K2 ve D3 Vitamini İçeren Takviye Edici Gıda

Eğriçayır

İmmünplus Propolis K2 ve D3 Vitamini İçeren Takviye Edici Gıda

20 ml

69,00 TL

İmmünplus Propolis K2 ve D3 Vitamini İçeren Takviye Edici Gıda Ürününü Kovana Ekleİmmünplus Propolis K2 ve D3 Vitamini İçeren Takviye Edici Gıda
Yeni Ürün - KategoriOrganik Krem Bal

Eğriçayır

Organik Krem Bal

300g

55,00 TL

Organik Krem Bal Ürününü Kovana EkleOrganik Krem Bal
KARGO BEDAVAOrganik Polifloralı(Çok Çiçekli) Bal

Eğriçayır

Organik Polifloralı(Çok Çiçekli) Bal

850g

215,00 TL

Organik Polifloralı(Çok Çiçekli) Bal Ürününü Kovana EkleOrganik Polifloralı(Çok Çiçekli) Bal
Organik Krem Bal

Eğriçayır

Organik Krem Bal

450g

80,00 TL

Organik Krem Bal Ürününü Kovana EkleOrganik Krem Bal
Yeni Hasat Kategori ListelemeKARGO BEDAVAOrganik Karakovan Petek Bal

Eğriçayır

Organik Karakovan Petek Bal

1.3kg (Ahşap)

330,00 TL

Organik Karakovan Petek Bal Ürününü Kovana EkleOrganik Karakovan Petek Bal
KARGO BEDAVAOrganik Propolisli İsveç Şurubu Alkollü

Eğriçayır

Organik Propolisli İsveç Şurubu Alkollü

250ml

200,00 TL

Organik Propolisli İsveç Şurubu Alkollü Ürününü Kovana EkleOrganik Propolisli İsveç Şurubu Alkollü
Organik Petek Bal 1200m (İç Anadolu dan)

Eğriçayır

Organik Petek Bal 1200m (İç Anadolu dan)

400g

60,00 TL

Organik Petek Bal 1200m (İç Anadolu dan) Ürününü Kovana EkleOrganik Petek Bal 1200m (İç Anadolu dan)
KARGO BEDAVAOrganik Propolis + Devedikeni Enginar Ampul

Eğriçayır

Organik Propolis + Devedikeni Enginar Ampul

20 ampul

250,00 TL

Organik Propolis + Devedikeni Enginar Ampul Ürününü Kovana EkleOrganik Propolis + Devedikeni Enginar Ampul
Lavantalı + Ballı Sabun

Apifarm

Lavantalı + Ballı Sabun

120g

40,00 TL

Lavantalı + Ballı Sabun Ürününü Kovana EkleLavantalı + Ballı Sabun
Organik Devedikeni Balı

Eğriçayır

Organik Devedikeni Balı

225 gr

55,00 TL

Organik Devedikeni Balı  Ürününü Kovana EkleOrganik Devedikeni Balı
Yeni Hasat Kategori ListelemeKARGO BEDAVAOrganik Karakovan Petek Bal

Eğriçayır

Organik Karakovan Petek Bal

1.2kg (Ahşap)

305,00 TL

Organik Karakovan Petek Bal Ürününü Kovana EkleOrganik Karakovan Petek Bal
Yeni Ürün - KategoriBallı, Kakaolu Fındık Ezmesi

Eğriçayır

Ballı, Kakaolu Fındık Ezmesi

350g

79,90 TL

Ballı, Kakaolu Fındık Ezmesi Ürününü Kovana EkleBallı, Kakaolu Fındık Ezmesi
Organik Kuru Polen

Eğriçayır

Organik Kuru Polen

120g

40,25 TL

Organik Kuru Polen Ürününü Kovana EkleOrganik Kuru Polen
Yeni Hasat Kategori ListelemeKARGO BEDAVAOrganik Karakovan Petek Bal

Eğriçayır

Organik Karakovan Petek Bal

1.2kg

276,00 TL

Organik Karakovan Petek Bal Ürününü Kovana EkleOrganik Karakovan Petek Bal
Organik Propolis + Çay Ağaçlı Diş Macunu

Apifarm

Organik Propolis + Çay Ağaçlı Diş Macunu

75ml

65,00 TL

Organik Propolis + Çay Ağaçlı Diş Macunu Ürününü Kovana EkleOrganik Propolis + Çay Ağaçlı Diş Macunu

350 TL ve Üzeri Siparişinize İç Anadolu Organik Çiçek Balı Hediye!

SİZE ÖZEL
30 DAKİKA GEÇERLİ
%20
İNDİRİM KAZANDINIZ
ALIŞVERİŞ KODU :
* 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
* Alışveriş kodunuz indirimli ürünlerde geçerli değildir.
* Alışveriş kodunuz hediye ürün kampanyalarında geçerlidir.
* Alışveriş kodunuz sitemizdeki diğer kampanyalar ile birleştirilemez.